تهیه غذا محرم
ایرانی ها در روزهای محرم غذاهای نذری خاصی می دهند.
تهیه ی غذای نذری در ایام محرم از سنت های بسیار قدیمی مسلمانان به خصوص مردم ایران است. در روزهای محرم و صفر در تقویم قمری مسلمانان سالروز شهادت امام حسین بن علی و چهارده معصوم را مراسم می گیرند.
در این مواقع مردم در منزل و یا مساجد و حتی در صحن های مختلف غذای نذری تهیه می کنند.
پخت غذای نذری معمولاً به عهده زنان خانواده ها و یا آشپزهای حرفه ای و ماهر است.
در مکان های مختلف ایران انواع غذاها ی متنوع به صورت نذری تهیه می شود که در اینجا به بعضی از آنها می پردازیم.
(رستوران و کترینگ باران آماده پذیرایی از هیات های محترم عزاداری و مجالس عزای شما در ایام محرم می باشد)
(استفاده از مواد اولیه مرغوب،داشتن کادر مجرب،مزه و طعم عالی غذا از مزایای رستوران باران می باشد)
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید
ته چین گوشت در شهر گرمساری
گرمسار ، یکی از شهرهایی است که در روز های محرم غذای مخصوصی برای عزاداران تهیه می کنند.
در این غذا، گوشت در برنج آبکش شده پخته می شود و برنج در قسمت پایین قابلمه تمام آب گوشت را به خود جذب می کند، لذیذترین بخش غذا می شود.
در این غذا کشمش هم روی برنج می ریزند. مردم گرمسار اغلب در روز های عزاداری محرم درب خانه های خود را به روی همه ی افرادی که می خواهند در این مراسم ها شرکت کنند باز می گذارند، پس عزادارها می توانند بدون اینکه دعوت بشوند در این مراسم شرکت کنند و همچنین غذای نذری دریافت کنند.
قیمه با پلو شیرین در شهر های بوشهر و شیراز
قیمه یک خورش ایرانی تشکیل شده از گوشت گوسفند، نخود،گوجه فرنگی و پیاز و لیموترش خشک شده است. خورشی که مردم بوشهر و شیراز در جنوب تهیه می کنند مانند بقیه ی مناطق است اما بوشهری ها به قیمه شیرین علاقه بیشتری دارند. ویژگی خاص این غذا در بوشهر این است که با پلو ،شکر سرو می شود. این پلو از برنج، زعفران و شکر، خلال پوست نارنگی و پسته درست می شود.